MVO / SROI

Bij Bierhof Infra geloven wij in het bouwen aan een betere toekomst, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de samenleving en het milieu waarin we opereren. Daarom zetten wij ons in voor maatschappelijk ondernemen (MVO) en Social Return on Investment (SROI) binnen al onze infrastructuurprojecten.

Maatschappelijk verantwoord Ondernemen (MVO):
Wij streven ernaar om verder te gaan dan alleen winst maken. Onze MVO-initiatieven omvatten het minimaliseren van milieueffecten door het gebruik van duurzame materialen en groene technologieën. We promoten ook sociale inclusie door het creëren van gelijke kansen voor alle werknemers, het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bevorderen van diversiteit op de werkplek.

Social Return on Investment (SROI):
Met ons SROI-beleid meten wij de impact van onze infrastructuurprojecten op sociale en economische aspecten. Door de resultaten te kwantificeren, kunnen wij beter begrijpen waar de waarde wordt gecreëerd en waar er mogelijkheden zijn voor verbetering. Dit stelt ons in staat om gericht te investeren in projecten die niet alleen financieel rendabel zijn, maar ook een positieve sociale en milieu-impact hebben.

Bij Bierhof Infra geloven wij dat duurzaamheid en zakelijk succes hand in hand kunnen gaan. Door te investeren in MVO en SROI binnen onze infrastructuurprojecten, streven wij naar een evenwichtige ontwikkeling die zowel economische groei als sociale vooruitgang bevordert. Samen bouwen wij aan een betere toekomst.