Onze visie

Visie van Bierhof Infra:

“Bij Bierhof Infra koesteren we ons rijke erfgoed als een ambachtelijk straatmakersbedrijf, geworteld in vier generaties van toewijding. Sinds 1957, toen Derk Bierhof en Henk Bierhof de basis legden, hebben wij voortdurend gestreefd naar excellentie. Als derde generatie Jos Bierhof, gestart in 1976 en met de toetreding van Jeroen in 2017, blijven wij ons erfgoed eren.

Ons bedrijf staat bekend als een begrip in en rondom Zutphen, waarbij de naam Bierhof synoniem is geworden met kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid en service. Wij zijn niet alleen stratenmakers; wij zijn bewaarders van traditie en bewakers van kwaliteit.

Onze visie is gebaseerd op het voortzetten van deze erfenis, waarbij we streven naar ongeëvenaarde vakmanschap in elke steen die we leggen. We geloven in duurzame relaties met onze klanten, waarbij klanttevredenheid niet alleen een doel is, maar een belofte die we nakomen.

Bij Bierhof Infra zien we onszelf niet alleen als bouwers van wegen en paden, maar als bouwers van gemeenschappen. Onze visie is om de steden en dorpen waarin we werken te verrijken met duurzame en esthetisch aantrekkelijke bestratingen.

Kortom, in alles wat we doen, laten we de waarden van ons verleden samensmelten met de eisen van de toekomst. Bierhof Bestratingen staat garant voor excellentie, van generatie op generatie.”

Missie van Bierhof Infra:

Bij Bierhof Infra zijn wij toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit in straatwerk, geworteld in de rijke tradities van ons ambacht. Onze missie is tweeledig:

  • Vakmanschap en Kwaliteit: Wij streven ernaar om voortdurend de hoogste normen van vakmanschap te handhaven. Elke steen die wij leggen, elke weg die wij bouwen, weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en excellentie. Onze missie is om niet alleen bestrating te bieden, maar kunstwerken te creëren die de tand des tijds doorstaan.
  • Klanttevredenheid en Relaties: Wij geloven in het opbouwen van sterke en langdurige relaties met onze klanten. Klanttevredenheid is geen doel, maar een voortdurende verbintenis die we aangaan. Door te luisteren naar de behoeften van onze klanten en proactief oplossingen te bieden, streven we ernaar om verwachtingen te overtreffen en blijvende indrukken achter te laten.

Bierhof Infra is meer dan alleen een bedrijf; het is een familie van toegewijde ambachtslieden die geloven in het belang van hun werk voor de gemeenschap. Onze missie is om steden en dorpen te verrijken met esthetisch aantrekkelijke, functionele bestratingen en tegelijkertijd onze erfenis van kwaliteit en dienstbaarheid voort te zetten. Samen bouwen wij niet alleen wegen, maar leggen wij ook de fundamenten voor duurzame gemeenschappen.”